Hvem er jeg?

Jeg hedder Jan og jeg hjælper mennesker med at udleve deres fulde potentiale.

Jeg har altid været nysgerrig på udvikling og det at få udnyttet det potentiale der ligger gemt i os alle og tog i 2019 en beslutning for at gøre mere ved dette.

Min rejse startede med at læse et par bøger, dernæst tog jeg en Agile Coach certificering inden for software udvikling. Efter at have arbejdet med dette i en periode i flere lande og på flere sprog gav jeg mig i kast med en NLP certificering. I 2020 blev jeg NLP Foundation & Business coach certifceret og er siden certificeret som NLP Master Coach hos NLP Huset i Valby. 

Privat er jeg gift og har 3 voksne børn og bor i København.

Siden min rejse startede har jeg holdt mange coach samtaler omkring forskellige emner indenfor privat- og arbejdsliv med gode resultater og positv feedback.

Jeg er optaget af at hjælpe mennesker med at få udnyttet deres fulde potentiale i de forskellige finurlige områder livet nu giver. Du kan evt. læse mere om hvad coaching er og hvordan du kan få hjælp til at udleve dit fulde potentiale ved at klikke her.

Har du brug for uddybning eller har du spørgsmål, så kontakt mig og lad os få en snak – Det er gratis og ganske uforpligtigende.